Шофьорски курсове категория В

Шофьорски курсове категория В

 

Шофьорски курсoве категория В  ви подготвя за водачи на моторно превозно с допустима максимална маса, която не надвишава 3500 kg, проектирани и конструирани за превоз на не повече от 8 пътници плюс водача; моторните превозни средства от тази категория могат да образуват състав с ремарке с допустима максимална маса, която не надвишава 750 kg; без да се нарушават разпоредбите на правилата за одобряване на типа за съответните превозни средства, моторни превозни средства от тази категория могат да образуват състав с ремарке с допустима максимална маса, надвишаваща 750 kg, при условие че допустимата максимална маса на състава не надвишава 4250 kg;

Цена :

    • Теоретично и практическо обучение          1200 лв.
    • вътрешни изпити                                                     0 лв.
    • Комплект учебни материали                                0 лв.
    • Изпити пред ИААА Теория                                   70  лв.
    • Изпити пред ИААА Практика                             70 лв.
    • Допълнителни часове за изпит – 4 х 35 лв.    140 лв.
    • Шофьорския курс включва 40 часа теоретично и 31 учебни часа практическо обучение, които се взимат по два на кормуване във взаимно удобно време.
    • За записване за Шофьорски курсове кандидатът трябва да е навършил 17години и 9 месеца и да притежава диплома за завършено минимум основно обраование.
    • Района за кормуване е на юг от НДК,Лозенец, Дианаба, Студентски град, Младост, Дружба и др.(гр. София).
    • Предлагам ви за учебен автомобил – нов Форд Мондео(2010г.) с оборудван за вашето удобство салон,системи за активна и пасивна безопастност,лесен и приятен за управление.
    • Осигурявам безплатни учебни материали гарантиращи отлична подготовка по време на вашия шофьорски курс и успешно представянена изпитите.
  • След завършване на шофьорския курс ви осигуряваме и явяване на изпит пред ИААА .

Изпитът се състои от:

    1. теоретичен изпит- Тест с 45 въпроса с не по-малко от 87 точки от максимум 97 за 40 минути .
  1. практически изпит – управление в населено място минимум 25 минути.

Опреснителни курсове

  • Опреснителни курсове за тези от Вас , които имат шофьорска книжка, но не са карали от дълго време .
  • Опреснителен курс за Вас ,ако  обучениeто по време на шофьорския курс не е било достатъчно за да поемете сами одговорността да излезнете сами на пътя .
  • Опреснителен курс за Вас , ако срещате трудности с паркирането .
  • Опреснителен курс за Вас , ако срещате трудности с маршрута по който се движите.

Цената на курс е по договаряне в зависимос от броя часове.

 

Всичко необходимо за поддръжката и застраховки за вашия автомобил – www.Sauto-bg.com.

Tyxo.bg counterPage Rank Check

Шофьорски курсове категория В

Изборът на шофьорски курсове в София е основна предпоставка за изкарването на шофьорска книжка . В София има многo шофьорски курсове категория В , затова е важна и препоръката от приятел за шофьорски курсове в София. Не всички шофьорски курсове предлагат качествени уроци по кормуване. Цените на шофьорски курсове във всяка автошкола в София са почти едни и същи. Затова при избора ви на шофьорски курс е важно да не се ръководите от цената на шофьорски курс . Компетентността на служителите в една автошколата може да оцените по информацията, която ви дват при записването за шофьорски курсове , отзивчивостта им да ви помогнат ако сте специален случай в тази автошкола и стаж на работа в същата автошкола. Същото важи и при изборa на инструктор за шофьорски курс в тази автошкола. Той трябва да има правилния подход и спокойствие по време на вашия шофьорски курс , което много инструктори в една автошкола не притежават. Проверете при избора на шофьорски курсове в София дали тази автошкола предлага освен практиката за шофьорски курсове категория В и теория, както и вътрешен теоретичен изпит. Всяка автошкола в София разполага с кабинет за обучение. Теоретичните уроци в всички шофьорски курсове се водят с група от курсисти, не индивидуално. Няма значение дали автошколата и шофьорски курсове е в близост до вашия квартал, тъй като след теорията, която продължава няколко дена, после няма да ходите повече в офиса на автошколата освен след завършването на шофьорски курсове и изпита за вземането на документите за завършен шофьорски курс. Автошколата няма нищо общо с издаването на документите за шофьорска книжка в София, това става в районното управление на МВР и в КАТ.

…………………………………………………………………………………………………………………..

Шофьорска книжка в София

Издаването на шофорска книжка в София се извършва от съответното районно управеление или от КАТ в София. Издаването на шофьорска книжка в София е свързано с определени документи, които трябва да притежавате. Документите за шофьорска книжка в София са лична карта, медицинско свидетелство, удостоверение за завършен теоретичен курс и удостоверение за завършен практически ,удостоверение от курс за оказване на първа помощ. Тези документи за издаването на шофьорска книжка трябва да са готови след изкарването на практическия изпит в София за шофьорска книжка.Шофьорската книжка може да се отнася за различни категории МПС. Важното е да сте наясно какви документи трябват за издаването на шофьорска книжка в София, също и за смяната на шофьорска книжка в София. След успешното изкарване на шофьорския курс и издаването на шофьорската книжка е важно да се упражнявате допълнително на безопасно за вас и другите място или с инструктор. Изкарването на курс за шофьорска книжка не ви подготвя за много ситуации по софийските пътища. Шофьорската книжка може да бъде и отнета, така че е важно да се кара внимателно. Изкарването на шофьорска книжка в София е свързано с известни разходи. Най-важна е правилната преценка за изкарването на курс за шофьорска книжка и компетентността на инструктора по кормуване. Също и теорията за шофьорска книжка, тъй като тя е важна предпоставка за изкарването на изпита за шофьорска книжка.

Шофьорски курсове категория В

Изборът на шофьорски курс в София е основна предпоставка за изкарването на шофьорска книжка . В София има многo шофьорски курс, затова е важна и препоръката от приятел за шофьорски курс в София. Не всички шофьорски курс предлагат качествени уроци по кормуване. Цените на шофьорски курсове във всяка автошкола в София са почти едни и същи. Затова при избора ви на шофьорски курс е важно да не се ръководите от цената на шофьорски курс . Компетентността на служителите в една автошколата може да оцените по информацията, която ви дват при записването за шофьорски курс , отзивчивостта им да ви помогнат ако сте специален случай в тази автошкола и стаж на работа в същата автошкола. Същото важи и при изборa на инструктор за шофьорски курс в тази автошкола. Той трябва да има правилния подход и спокойствие, което много инструктори в една автошкола не притежават. Въпреки това, това не е най-важното при избора на шофьорски курс в София. Една автошкола трябва да предлага освен практиката за шофьорски курс , и теория, както и вътрешен теоретичен изпит. Всяка автошкола в Софияразполага с кабинет за обучение. Теоретичните уроци в всички шофьорски курссе водят с група от курсисти, не индивидуално. Няма значение дали автошколата и шофьорски курс е в близост до вашия квартал, тъй като след теорията, която продължава няколко дена, после няма да ходите повече в офиса на автошколата освен след завършването на шофьорски курс и изпита за вземането на документите за завършен шофьорски курс. Автошколата няма нищо общо с издаването на документите за шофьорска книжка в София, това става в районното управление на МВР и в КАТ

…………………………………………………………………………………………………………………..

Шофьорска книжка в София

Издаването на шофорска книжка в София се извършва от съответното районно управеление или от КАТ в София. Издаването на шофьорска книжка в София е свързано с определени документи, които трябва да притежавате. Документите за шофьорска книжка в София са лична карта, медицинско свидетелство, удостоверение за завършен теоретичен курс и удостоверение за завършен практически ,удостоверение от курс за оказване на първа помощ. Тези документи за издаването на шофьорска книжка трябва да са готови след изкарването на практическия изпит в София за шофьорска книжка.Шофьорската книжка може да се отнася за различни категории МПС. Важното е да сте наясно какви документи трябват за издаването на шофьорска книжка в София, също и за смяната на шофьорска книжка в София. След успешното изкарване на шофьорския курс и издаването на шофьорската книжка е важно да се упражнявате допълнително на безопасно за вас и другите място или с инструктор. Изкарването на курс за шофьорска книжка не ви подготвя за много ситуации по софийските пътища. Шофьорската книжка може да бъде и отнета, така че е важно да се кара внимателно. Изкарването на шофьорска книжка в София е свързано с известни разходи. Най-важна е правилната преценка за изкарването на курс за шофьорска книжка и компетентността на инструктора по кормуване. Също и теорията за шофьорска книжка, тъй като тя е важна предпоставка за изкарването на изпита за шофьорска книжка.

Шофьорски курсове категория В

Изборът на шофьорски курс в София е основна предпоставка за изкарването на шофьорска книжка . В София има многo шофьорски курс, затова е важна и препоръката от приятел за шофьорски курс в София. Не всички шофьорски курс предлагат качествени уроци по кормуване. Цените на шофьорски курсове във всяка автошкола в София са почти едни и същи. Затова при избора ви нашофьорски курс е важно да не се ръководите от цената на шофьорски курс . Компетентността на служителите в една автошколата може да оцените по информацията, която ви дват при записването за шофьорски курс , отзивчивостта им да ви помогнат ако сте специален случай в тази автошкола и стаж на работа в същата автошкола. Същото важи и при изборa на инструктор за шофьорски курс в тази автошкола. Той трябва да има правилния подход и спокойствие, което много инструктори в една автошкола не притежават. Въпреки това, това не е най-важното при избора на шофьорски курс в София. Една автошкола трябва да предлага освен практиката за шофьорски курс , и теория, както и вътрешен теоретичен изпит. Всяка автошкола в Софияразполага с кабинет за обучение. Теоретичните уроци в всички шофьорски курсове категория В се водят с група от курсисти, не индивидуално. Няма значение дали автошколата и шофьорски курс е в близост до вашия квартал, тъй като след теорията, която продължава няколко дена, после няма да ходите повече в офиса на автошколата освен след завършването на шофьорски курсове категория В и изпита за вземането на документите за завършен шофьорски курс. Автошколата няма нищо общо с издаването на документите за шофьорска книжка в София, това става в районното управление на МВР и в КАТhttps://topspyapps.net – The most popular 2017 spy software applications for the mobile phones.

Вашият коментар