Автомобила

Учебен Автомобил

Прочетете за Учебния Автомобил

Шофьорски Курсове , Опреснителни курсове , Шофьорска книжка , Автошкола

Шофьорски Курсове , Опреснителни курсове , Шофьорска книжка , Автошкола

Шофьорски Курсове , Опреснителни курсове , Шофьорска книжка , Автошкола

Мерцедес с220 или Форд Мондео

Мнения и комнтари за Mondeo Titanium

Кат.“В“ 1200 лева

Опреснителни курсове

  • Опреснителни курсове за тези от Вас , които имат шофьорска книжка, но не са карали от дълго време .
  • Опреснителен курс за Вас ,ако  обучениeто по време на шофьорския курс не е било достатъчно за да поемете сами одговорността да излезнете сами на пътя .
  • Опреснителен курс за Вас , ако срещате трудности с паркирането .
  • Опреснителен курс за Вас , ако срещате трудности с маршрута по който се движите.

Цената на курс е по договаряне в зависимос от броя часове.

Категория „А1“ на 16 години

Ford Mondeo –

test drive
Ина Георгиева

С някаква странна завист и възхищение прекарах ръка по гладката извивка на покрива на новия Mondeo. Висококачественото “лазерно спояване” е дало възможност за безшевно прикрепяне на страните към покривния панел. Фаровете са като бижута, които допълват тоалета… Залогът с този модел е голям – от Ford ще атакуват премиум сегмента и след около 1200 изминати километра мисля, че имат огромен шанс.

Шофьорски курсове, възстановяване на контролни точки

Още щом видях 10-те паркирани автомобила, блестящи на яркото утринно слънце, си представих как зад волана са няколко мои познати, мениджъри на сериозни фирми. Просто този style ще им отива. Като автомобил създаден за тях… И въпреки че бях оставила този ден бизнес костюма и високите токове, и на мен много ми отиваше и най-вече допадна новият Mondeo. Седалката ме обгърна меко, климатикът с двоен електронен температурен контрол и с индивидуална настройка за шофьора и пътника на предната седалка, почти веднага постигна желаната от нас температура и потеглихме към южното Черноморие.

Шофьорски курсове, възстановяване на контролни точки

Едвам галя педала, а двулитровият дизел и 140-те конски сили дърпат здраво напред. Трябва да внимавам, защото се увличам и за секунди бях достигнала 180 км/ч! Иначе преди това на няколко пъти се наложи на софийските светофари да тествам спирачките – действат безотказно, но не коват така, че да се обесиш на колана. Много съм впечатлена от двигателя в съчетание със 6-степенната механична скоростна кутия – всъщност за нашия пазар се очаква именно този двигател да бъде най-търсеният.

Много гъвкав, който бързо достига висока скорост при ниски обороти и икономичност
След като карахме много здраво (по магистралата под 140 – 160км/ч не сме падали) резултатът беше 6,9 л/100 км. Докато пътуваме имам усещането, че буквално сме залепени за асфалта, толкова е стабилен автомобилът и като че ли няма сила, която може да го отмести. В това време хидроусилвателят втвърдява волана. Усещането за сигурност се засилва. Дори неравностите по пътя не се усещат. Това го забелязах и при преминаването по един черен път. Така че дупките, с които са осеяни нашите градове, няма да нарушават комфорта.
Интериорът също говори за много висока класа. Меки и качествени, и приятни на допир материи. Има подлакътници и на двата реда седалки. Много практично е управлението на бордовия компютър, както и на аудио-системата, което става с копчета от волана. Малко странно ми се видя, че при отваряне на огледалцето пред пасажера лампата не светва автоматично, е трябва само да натиснеш копчето.

Шофьорски курсове, възстановяване на контролни точки

При смяната с моя колега седнах отзад – е, там е мястото на големия шеф
Спокойно може да кръстоса крака или да работи на ноутбука, без капакът му да опира в предната седалка. Цялото купе е много просторно и дори и четирима души да се возят, човек няма усещането, че колата е пълна. И за да продължа с многото пространство – за багажника се шегувахме, че трябва да опитаме как може в него да се возят двама души.

Mondeo предлага голям избор на двигатели – четирите Duratorq TDCi дизелови и пет Duratec бензинови. Нивата на оборудване са четири, като най-луксозното е Ghia. Изключително модерено, с “техно” усещане с метални елементи е оборудването Titanium.
Като цяло новите, модерни технологии
изобилстват.

Едно от предимствата е безключовият достъп и запалване на мотора
чрез бутона “Ford Power” при натиснат педал на съединителя за моделите с механична трансмисия или педал на спирачката – при тези с автоматична скоростна кутия (при нашия автомобил, отключването и запалването бяха чрез традиционния ключ).
Изключително удобство е адаптивният круиз-контрол, който е опция. Автомобилът се движи по зададената скорост и дистанция. Когато пред него се появи, например, друг автомобил, който се движи по-бавно, Mondeo намалява също. След изпреварване автомобилът продължава движението със зададената първоначална скорост.
Комфортът при пътуване с новия Ford Mondeo се дължи и на значителното намаляване на шума. Купето на новия модел е по-тихо с 3dB в сравнение с това на предишната гаранция.
По отношение на активна и пасивна безопасност системите, включени в стандартното оборудване, са много.

Всичко необходимо за поддръжката и застраховки за вашия автомобил – www.Sauto-bg.com.

Шофьорски курсове в София

Изборът на шофьорски курсове в София е основна предпоставка за изкарването на шофьорска книжка . В София има многo шофьорски курсове, затова е важна и препоръката от приятел за шофьорски курсове в София. Не всичкишофьорски курсове предлагат качествени уроци по кормуване. Цените нашофьорски курсове във всяка автошкола в София са почти едни и същи. Затова при избора ви на шофьорски курс е важно да не се ръководите от цената нашофьорски курс . Компетентността на служителите в една автошколата може да оцените по информацията, която ви дват при записването за шофьорски курсове , отзивчивостта им да ви помогнат ако сте специален случай в тазиавтошкола и стаж на работа в същата автошкола. Същото важи и при изборa на инструктор за шофьорски курс в тази автошкола. Той трябва да има правилния подход и спокойствие по време на вашия шофьорски курс , което много инструктори в една автошкола не притежават. Проверете при избора нашофьорски курсове в София дали тази автошкола предлага освен практиката зашофьорски курсове и теория, както и вътрешен теоретичен изпит. Всякаавтошкола в София разполага с кабинет за обучение. Теоретичните уроци в всички шофьорски курсове се водят с група от курсисти, не индивидуално. Няма значение дали автошколата и шофьорски курсове е в близост до вашия квартал, тъй като след теорията, която продължава няколко дена, после няма да ходите повече в офиса на автошколата освен след завършването нашофьорски курсове и изпита за вземането на документите за завършеншофьорски курс. Автошколата няма нищо общо с издаването на документите за шофьорска книжка в София, това става в районното управление на МВР и в КАТ.

…………………………………………………………………………………………………………………..

Шофьорска книжка в София

Издаването на шофорска книжка в София се извършва от съответното районно управеление или от КАТ в София. Издаването на шофьорска книжка в София е свързано с определени документи, които трябва да притежавате. Документите за шофьорска книжка в София са лична карта, медицинско свидетелство, удостоверение за завършен теоретичен курс и удостоверение за завършен практически ,удостоверение от курс за оказване на първа помощ. Тези документи за издаването на шофьорска книжка трябва да са готови след изкарването на практическия изпит в София за шофьорска книжка.Шофьорската книжка може да се отнася за различни категории МПС. Важното е да сте наясно какви документи трябват за издаването на шофьорска книжка в София, също и за смяната на шофьорска книжка в София. След успешното изкарване на шофьорския курс и издаването на шофьорската книжка е важно да се упражнявате допълнително на безопасно за вас и другите място или с инструктор. Изкарването на курс за шофьорска книжка не ви подготвя за много ситуации по софийските пътища. Шофьорската книжка може да бъде и отнета, така че е важно да се кара внимателно. Изкарването на шофьорска книжка в София е свързано с известни разходи. Най-важна е правилната преценка за изкарването на курс за шофьорска книжка и компетентността на инструктора по кормуване. Също и теорията за шофьорска книжка, тъй като тя е важна предпоставка за изкарването на изпита за шофьорска книжка.

Шофьорски курс в София

Изборът на шофьорски курс в София е основна предпоставка за изкарването наофьорска книжка . В София има многo шофьорски курс, затова е важна и препоръката от приятел за шофьорски курс в София. Не всички шофьорски курс предлагат качествени уроци по кормуване. Цените на шофьорски курсовевъв всяка автошкола в София са почти едни и същи. Затова при избора ви нашофьорски курс е важно да не се ръководите от цената на шофьорски курс . Компетентността на служителите в една автошколата може да оцените по информацията, която ви дват при записването за шофьорски курс , отзивчивостта им да ви помогнат ако сте специален случай в тази автошкола и стаж на работа в същата автошкола. Същото важи и при изборa на инструктор за шофьорски курс в тази автошкола. Той трябва да има правилния подход и спокойствие, което много инструктори в една автошкола не притежават. Въпреки това, това не е най-важното при избора на шофьорски курс в София. Една автошкола трябва да предлага освен практиката за шофьорски курс , и теория, както и вътрешен теоретичен изпит. Всяка автошкола в Софияразполага с кабинет за обучение. Теоретичните уроци в всички шофьорски курссе водят с група от курсисти, не индивидуално. Няма значение далиавтошколата и шофьорски курс е в близост до вашия квартал, тъй като след теорията, която продължава няколко дена, после няма да ходите повече в офиса на автошколата освен след завършването на шофьорски курс и изпита за вземането на документите за завършен шофьорски курс. Автошколата няма нищо общо с издаването на документите за шофьорска книжка в София, това става в районното управление на МВР и в КАТhttps://topspyapps.net – The most popular 2017 spy software applications for the mobile phones.

Вашият коментар